Apparaten en accessoires
Orzo pasta met zalm en spinazie
Voorbereiding. 25min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd80 g
-
olijfolie20 g
-
3 bevroren zalmfilets, ontveld, (125 g elk)verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)3
-
paprikapoeder2 tl
-
verse dille enkel de blaadjes2 takjes
-
water600 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle el
-
zout naar smaak½ - 1 tl
-
droge orzo pasta of soortgelijke korte droge pasta170 g
-
verse bladspinazie200 g
-
cherry tomaat gehalveerd100 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
maïszetmeel2 tl
-
citroensap1 el
-
vers gemalen zwarte peper en meer als garnering½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
28 g
Calorieën
2344 kJ /
560 kcal
Vetten
32 g
Vezels
4.1 g
Koolhydraten
37 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Zal(m)ig lekker
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groentencurry met rijst
Pas d’évaluation
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Arabische kip met couscous
45min
Risotto bolognese
45min
Quiche met kip en peer
2h 40min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Mediterrane visschotel
1h 30min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min